2020-05-12 15:46:19• hírek • Fizetett tartalom

A Korall Klinika szakorvosai a koronavírus-járvány idején is várják a pácienseket

Noha a világ országainak egészségügyi rendszerét most legnagyobb mértékben a Covid-19-cel diagnosztizált páciensek ápolása terheli le, ez nem jelenti azt, hogy az emberek hétköznapjait más betegségek ne nehezítenék. Épp ezért jó tudni, hogy Szatmárnémeti egyik legnépszerűbb magánklinikáján, a Korall Klinikán ebben az időszakban is zajlik a rendelés, a szakorvosok maximális biztonságban várják a pácienseket.

A klinikán jelenleg az allergológus, az endokrinológus, a diabetológus, az orr-fül-gégész és a pszichiáter is rendel, ugyanakkor az imagisztikai egység sem állt le, tehát ultrahang- és röntgenvizsgálatra is bizalommal lehet jelentkezni.


A koronavírus-járvány miatt természetesen a Korall Klinikán több, elengedhetetlen óvintézkedést vezettek be. A legfontosabb tudnivaló, hogy a kezelésre jelentkező személyeknek szájmaszkot kell viselniük. Amennyiben valaki nem rendelkezik e védőeszközzel, akkor helyben is be lehet szerezni a maszkot. Annak érdekében, hogy úgy a többi páciens, mint a szakorvosok maximális biztonságban tudhassák magukat a klinikán, arra kérik a lázas betegeket, hogy ne ebben az időszakban jelentkezzenek vizsgálatra. Az előszűrés jegyében pedig mindenkinek ki kell töltenie a helyszínen egy nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy nem koronavírus-fertőzött, és nem is érintkezett Covid-19-cel diagnosztizált személlyel.


Emellett kiemelten fontos az előzetes időpont-egyeztetés is, hiszen csak így kerülhető el, hogy a vizsgálatra érkezőknek a várókban időzniük kelljen. Ha pedig valamilyen előre nem látható oknál fogva a megbeszéltnél hamarabb vagy később kerül sor a vizsgálatra, arról a klinika munkatársai időben értesítik az érintettet.


A Korall Klinika szolgáltatásait tehát a koronavírus-járvány idején is bizalommal lehet választani, annál is inkább, mivel az épületet a jogszabályoknak megfelelően egy teljes körű, általános fertőtlenítésnek vetették alá, a várótermekben és az orvosi rendelőkben pedig napi több alkalommal is alaposan végigtisztítanak minden felületet.


Előjegyzésért és további információkért tárcsázza bizalommal a 0361 412037, 0361 800820 vagy 0771-60034 telefonszámok egyikét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: